Hankiss Attila
1964 - 2006
Idézet Attila 1996-ban leírt céljaiból:
"A legfontosabb a belső harmóniám, a lelki békém. Ez a célok elérése által biztosított. Ritkaság, hogy valakinek ennyire biztosítottak legyenek a LEHETŐSÉGEK hogy harmonikus, kiegyensúlyozott életet éljen. Ezt ki kell használni, ezzel a lehetőséggel élni kell. Nagyfokú felelőtlenség lenne magam felé, ha nem szervezném meg az életem ilyen magas szinten."

Emlékkönyv

105 üzenet

TB
2014.03.09.

Atikam, a holnapi nagy nap, az 5. X elott egy par oraval, mint „negyvenes a negyveneshez” kuldom ezt a sort. Mosolyod, emleked orok – mint ahogy rajtad sem, ezeken sem fog semmit az ido. Szeretettel gonolok es gondolunk rad megint, mindig.

Kling Sándor
2013.07.22.

Kedves Attila!

Életed „Pedites” korszakában dolgoztunk együtt. Aztán már egyre ritkábban találkoztunk. Csak sokszoros áttételen keresztül értesültünk tragédiátokról.
Nem is tudom ennyi idő után milyen indíttatásból írtam be nevedet a gugliba. Nem csalódtam! Itt mosolyogsz rám.
Mindenkinek hiányzol, akivel csak kapcsolatba kerültél!

Szia: Sanyi

fl
2013.07.02.

hiányzol….

Édesanyád
2013.06.25.

Ma 7 éve… és ez semmit se könnyit! de én is odaigyekszem ahol Te vagy…

TB
2013.06.25.

Ati, hat ismet eltelt egy esztendo es bekopogtattal a zajos hetkoznapok ablakan, emlekeztetven oreg cimborad, hogy mi is a legfontosabb az eletben. Baratom, tanitasod, melyet sajat torteneteddel tettel mindennel kifejezobbe orok es hallhatatlan. Csakugy mint emleked, gondolataid, szavaid. A „Hello Tibikem” kitorolhetetlenul cseng a fulembem ma is. Baratsagunk az elmult 7 ev uj kornyezetet is szilardan kovette. Ha erre mondjak, hogy tul vagyunk a kritikus szakaszon, akkor innen mar valoban csak felfele vezet az ut. Olellek baratom, koszonj be gyakran es meg sokszor 7 even at, majd nekivagunk az ujabb felfedezeseknek.

Andikád
2013.03.10.

42 +7
Nem mondhatom, hogy Isten éltessen sokáig, Atikám, csak azt mondhatom, remélem, hogy jó helyen vagy, és velünk vagy és leszel……

TB
2013.03.10.

Ati, Draga Baratom – lehet, hogy az ido koptat, tudast, emleket szinez vagy halvanyit. De a lelek nem felejt. 18 evig voltal a legjobb baratom a Foldon, most mar 25 eve vagy legjobb baratom az Univerzumban. Ma naptar-, online- es barmi egyeb digitalis emlekezteto nelkul bekopogtattal ismet a lelkembe, hiszen ez a Te napod. Koszontelek barmerre is jarsz utadon es koszonom, hogy ujbol es ujbol itt vagy kozottunk. Olellek, TB

a
2012.12.16.

Atikám! Most nagyon nehéz, ugye itt vagy velem?
a

Andikád
2012.06.25.

Jó lenne elengedni a fájdalmat, jó lenne mindig érezni az erődet, a bátorítást. Jó lenne ezt a napot kitörölni 6 évvel ezelőtt.

A
2012.06.25.

Atikám! 2006 junius 25. Itt állt meg az idő! Mintha most lenne! ugyanúgy….
Ahová Te mentél oda megyek én is….. A

TB
2012.06.24.

Atikam, baratom – van amin nem hagy nyomot az ido mulasa sem, az elmult 6 ev alatt ezt tanultam meg toled, tolunk. Holnap is csak egy nap lesz amire figyelnunk illene a „Most elsz” igazaval. Ott leszunk korulotted, egy kicsit szorosabban – szoban, lelekben, gondolatban, szeretetben, emlekekben es tervekben. Onwards and upwards!

szabolaci
2012.05.15.

kezembe került a névjegyed és rád kerestelek. jó volt látni téged megint! Ölellek, Szabó Laci

fl
2012.03.15.

rád gondolok
jó lenne dumálgatni

Andikád
2012.03.10.

48 gyertya lángja a Te arcodat világítja,
amit idő már nem ráncolt meg, ami nekünk olyan kedves.
Ami ránk néz bíztatással, huncut, szelíd mosolygással,
hogy higgyük el, van folytatás, valahol egy varázsvilág,
simogatva érzésekkel, rendületlen szeretettel.

A
2012.03.10.

1964 március 10 !!!!!

a
2011.12.16.

Holnap van Blanóka szallagavató bálja. Miért nem Te vagy itt vele és én ott ahol Tevagy most.! Most ugy érzem nem birom ki. . De nem, igazad van. kifogom birni a kedvedért, mert ezt kéred tőlem, tudom.
A

TB
2011.06.26.

Atikam, baratom – MA (itt Londonban meg junius 25. van) megallapodtunk Andikaval, hogy legyen ez a nap a szomorusag helyett a Te eletigenlesed, pozitiv utmutatasod emleknapja. Unnepeljuk mindazt ami mindanyiunkat kozelebb visz a belso harmonia es lelki beke eleresehez. A szeretet, orom, vidamsag, tisztelet es az ujdonsagokra ehes allando kivancsisag alkotta meg a „Vilagra fel!” gondolatat, koszonet erte.

A
2011.06.25.

Atikám! Ma 5 éve már megtörtént…Én még csak éreztem éjjel Bogláron, de csak másnap jött aHIR! .Őt éve és mintha tegnap lett volna. Nem lett könnyebb! Nagyon hiányzol. Ezt sohasem fogom tudni elfogadni,pedig hinnem kéne, hogy a Jóisten valamilyen határozott céllal döntött igy. Itt vagy velünk minden nap,igy is szeretünk…….

Andikád
2011.06.25.

Öt éve megállt az idő nekem.

” Te állandó vagy bennem, e mozgó zűrzavarban, tudatom mélyén fénylesz örökre mozdulatlan.”

szabolaci
2011.05.18.

Mesélj arról, hogy miképp múlik a tegnap.
Miképp kel fel hold és símítja el arcát a mai nap.
Mesélj arról, hogy miképp nyílik yirágok közt a holnap.
Ragyogó fénnyel itt, a mosolygó, az újraéledő, a pillanat.

Mesélj, Attila, mesélj!

Mód Laura
2011.03.15.

Nálad dolgozott apa. Te lettél volna a testvérem keresztapukája csak nem válaltad el.Sajnálom azt, ami történt.

A
2011.03.10.

Atikám! Ugy érzem egyre nehezebb nélküled.Tudom, hogy itt még feladatom van és még nem mehetek oda ahol Te vagy…A kislányaid gyönyörüek és okosak, jó velük lenni, de Téged nem lehet pótolni!

GYL
2011.03.10.

Az elmúlt napokban, hetekben több barátom is szóba hozott, pedig ti nem sokat találkoztatok. Volt aki azt mondta, hogy most nézte az oldalt és olvasta a céljaid, az életed tudatos felépítését. Újra és újra megnézik, mert teszik neki, hogy így is lehet.
Tegnap előtt jártam nálatok, beszélgettünk Andikával, a kislányok pedig játszottak egy jót. Habár nagyon ritkán találkoznak mégis nagyon jó volt látni, hogy milyen jól megértették egymást. Néztem Angikét, ahogy mosolyog, mintha a téged látnálak, nagyon hasonlít rád.
Hiszem a dolgok nem történnek véletlenül.
Ma van a szülinapod!

TB
2011.02.24.

Atikam, Baratom – a mult honapban, azon a napon amikor kettonk kozul en lettem az idosebb, fordulopont erkezett varatlanul az eletembe.

Nehez, embert probalo kihivas – de egyben uj ajtot nyito lehetoseg, hogy „harmonikus, kiegyensulyozott eletre” torekedjek.

Szoval uj vizekre hajozunk, vitorlat bontva szelek szarnyan – VILAGRA FEL!!!

moln
2011.01.11.

12 év alatt nem ismertünk meg hozzá fogható, kedves APÁT ( és ANYÁT) a szülőtársak között! Szinte minden találkozás beleégett az emlékezetünkbe.

Új üzenet írása

×